Titulació Dual Internacional

El Col·legi, amb la missió de potenciar i aprofundir el plurilingüisme, inicia conveni amb Academica International Studies, per implementar un program extraescolar que permet obtenir Doble titulació de Batxillerat Banner_Welcomeobtinguda en el nostre sistema educatiu i la titulació nord-americana de High School, cursant ambdós estudis alhora.

El programa educatiu es realitza online. L’alumnat haurà de cursar un total de 6 crèdits nord-americans, que juntament amb la convalidació dels seus estudis a l’escola, els permetrà aconseguir el Diploma Dual Internacional.

Per a més informació, consulteu  www.academica.school

Presentació Diploma Dual Internacional

Full d’inscripció

 

ENS VISITA ANDRÉS CALAVIA

El divendres 16 de desembre, ens va visitar Andrés Calavia, director executiu d’Academica Espanya i un dels responsables pedagògics del Programa Dual. El contacte va servir tant per conèixer l’escola com per interessar-se pel progrés dels alumnes matriculats en el programa.

La decidida aposta de l’escola pel plurilingüisme i els bons resultats obtinguts al programa ens inciten a pensar que el nombre d’inscripcions augmentarà el curs vinent.

Aquí teniu un vídeo sobre les impressions d’Andrés Calavia després de la visita al nostre centre.