Català / Español / English  ·  TEL. 93 300 09 31 · EMAIL escola@asuncion.cat
Català / Español / English  · 

Serveis

Plataforma educativa en línia


Amb la plataforma educativa en línia les famílies estan informades d'aspectes com ara: notícies, àlbums de fotos, notes, exàmens, informació del dia a dia a classe, calendaris online, missatges amb els tutors, visualització de dates per concertar entrevistes, descàrrega online dels butlletins de notes, gestió de les activitats extraescolars, menús i el menjador.

 

Es tracta d'un sistema integral de gestió en constant evolució, dissenyat per poder automatitzar i facilitar les tasques diàries a cadascun dels integrants de la comunitat educativa de l'escola.

 

Al professorat li permet elaborar programacions, posar notes i crear fórmules d'avaluacions, informes personalitzats per a nens, accés a les fitxes dels alumnes, control de classe, accés des de la mateixa pantalla a l'entorn d'aprenentatge, passar llista, informar a menjador, atenció a la diversitat.

 

La plataforma educativa inclou un entorn d'aprenentatge: tests autoavaluatius, entrega de treballs online, treballs compartits, carpetes individuals i de classes, suros virtuals amb arxius i vincles, repositoris per departaments amb eines educatives, recomanacions dels tutors, fotos de classe, continguts cedits per editorials o la connexió amb els continguts abans esmentats en són alguns exemples.

 

Existeix una aplicació gratuïta per a dispositius mòbils (per smartphones i tablets Android i iOS) que permet accedir a les funcionalitats del programa.

Versió pels alumnes i les famílies: Veure el calendari, l'horari, les notes, missatger intern i la fitxa de l'alumne.

Tutorial "Com entrar a l'APP"

Tutorial "Què ens trobem dins l'APP"


Versió professorat: Veure el calendari, l'horari, les notes, missatger intern i la fitxa dels alumnes. A més, es poden posar les notes, control d'absentisme, visió de la programació, posar notes en la sessió de classe i valoració de la mateixa.